Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020


Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ

Κυριακή, 19.05.2019. Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης απηύθυνε εμπνευσμένο μήνυμα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς για τη γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου, μετέχοντας στο πένθος εξ αιτίας της συστηματικής εξολόθρευσης της γιγαντιαίας ελληνικής Κοινότητας του Πόντου (που συμπλήρωσε εξ ίσου φρικτές γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ασσυρίων, των Χαλδαίων και όλων των Χριστιανικών Κοινοτήτων της καθ’ ημάς Ανατολής).
 
Ταυτόχρονα, από τις τηλεοπτικές οθόνες μεταδίδονται ως συνεισφορά μνήμης οι κτηνωδίες των εισβολέων υπανθρώπων της Ανατολής και σε πολλές εφημερίδες περιλαμβάνονται ιστορικά, πολιτικά, λαογραφικά και άλλα άρθρα αφιερωμένα στα φρικτά εγκλήματα των οθωμανών κατά της Ανθρωπότητας και, ειδικότερα, εναντίον των Αρμενίων, των Ελλήνων, των Ασσυρίων, των Χαλδαίων και όλων των Χριστιανικών Πληθυσμών, που είχαν την ατυχία να υποστούν τον τούρκικο ζυγό.
 
Επειδή όμως στη Χώρα μας εκτός από τις εξάρσεις μεγαλείου, πολιτισμού, ανθρωπιάς και πολιτισμού συμβαίνουν και πράξεις αλητείας (κατά τον πιο επιεική χαρακτηρισμό), κάποιος τηλεοπτικός Σταθμός (κανάλι), ο Αντέννα, μετέδιδε σήριαλ που έχει παραχθεί στην χώρα των εξ Ανατολών γειτόνων για ν’ απολαμβάνουμε με αηδία και απέχθεια τους γρυλισμούς της γλώσσας των δολοφόνων αθώων, των σφαγέων νηπίων, εγκύων, παιδιών, γερόντων, άοπλων, ειρηνικών χωρικών, απροστάτευτων και ανήμπορων ανθρώπων.
 
Ενώ ο Ελληνισμός πενθεί και αναστενάζει για τον μεγάλο Χαμό των ακραιφνώς ελληνικών Πληθυσμών, που για χιλιετίες έζησαν στον Ελληνικό Πόντο, οι αμετανόητοι αρνητές και άθλιοι επιμένουν να ρυπαίνουν με τη μετάδοση τούρκικων προπαγανδιστικών σήριαλ, παραμένοντας αμετανόητοι, ασυγκίνητοι και αδιάφοροι για τον πόνο, τη θλίψη και την αγανάκτηση των Ελλήνων. Πρόκειται, πραγματικά, για φαινόμενο που σπάνια μπορεί να υποστεί ένας λαός, όπως ο Ελληνικός, που καθοδηγείται ν’ ανέχεται τα πάντα, τις ακρότητες, τις ύβρεις, την αηδία, τις προσβολές, την καταφρόνηση, τους εμπτυσμούς στα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας μας.
 
Η συμπεριφορά των χαμερπών ανθρωπαρίων που επιμένουν να φτύνουν πάνω στην εθνική Μνήμη, να βεβηλώνουν και να βρίζουν δεν είναι τόσο απεχθής όσο  απεχθής και απαράδεκτη είναι η εξοργιστική αδράνεια των Αρχών και των θεσμικώς υπεύθυνων του Κράτους καθώς και της λεγόμενης σιωπηλής πλειοψηφίας. Δεν βλέπουμε αντιδράσεις ούτε διαμαρτυρίες για την ύβρη και αυτή η διαπίστωση δείχνει ότι η Κοινωνία μας διέρχεται περίοδο νόσου και κρίσης, που δεν είναι μόνο οικονομική.
 
Ε. Παπαδάκης

  

Your rating: None Average: 3.5 (2 votes)