Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020


ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Υπηρετώντας πολιτικές  και κομματικές σκοπιμότητες, η Κυβέρνηση ψήφισε έναν ακόμη ποινικό νόμο, με τον οποίο τιμωρούνται με αυστηρές ποινές φυλάκισης οι εκδηλώσεις “ρατσιστικής βίας” καθώς και η κακόβουλη άρνηση του Ολοκαυτώματος, που υπέστησαν οι Εβραίοι από τους Γερμανούς.
 
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως, πράγματι, οι Εβραίοι υπέστησαν απερίγραπτους διωγμούς και συστηματική εξόντωση σε όλες τις χώρες, στις οποίες είχαν επικρατήσει οι οπαδοί του Χίτλερ. Την πληροφόρηση αυτή έχουμε, εκτός από άλλες αξιόπιστες πηγές, από αφηγήσεις ακόμα και συγγενών μας, που έζησαν τη μαύρη περίοδο της τριπλής κατοχής της Ελλάδας (από τους Γερμανούς, Ιταλούς και Βουλγάρους, εν μέρει και από Αλβανούς), κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου.
 
Για παράδειγμα, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, στα Χανιά, οι Γερμανοί βύθισαν ένα πλοίο, στο οποίο είχαν επιβιβάσει Εβραίους, που αδικαιολόγητα είχαν συλλάβει (με μοναδικό “αδίκημα” τη φυλετική και θρησκευτική τους προέλευση). Επίσης είναι πασίγνωστος ο διωγμός των Ελλήνων Εβραίων της Θεσσαλονίκης, για να μην αναφερθούν και άλλες γνωστές και τεκμηριωμένες περιπτώσεις φυλετικής – ρατσιστικής καταδίωξης (πρωτίστως των Εβραίων) από τους Γερμανούς.
 
Συνεπώς, δεν αμφισβητείται σοβαρά από τους αμερόληπτους και αντικειμενικούς ερευνητές το γεγονός της αμείλικτης καταδίωξης και της προσπάθειας πλήρους φυλετικού αφανισμού των Εβραίων σε όλες της χώρες της υπό γερμανική κατοχή Ευρώπης.
 
Ευτυχώς για τους Εβραίους, χάριν των κινητοποιήσεών τους, υπήρξε αυστηρή και διαρκής η τιμωρία των δραστών των εναντίον τους εγκλημάτων, που χαρακτηρίστηκαν και είναι “εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας”. Η τιμωρία δεν περιορίστηκε μόνο στους “πρωταιτίους” αλλά επεκτάθηκε σε ολόκληρο τον γερμανικό λαό, που θεωρήθηκε  πως έφερε συλλογική ευθύνη. Γι’ αυτό εκτοπίστηκαν εκατομμύρια Γερμανών και, για αντίποινα, εξοντώθηκαν άλλα εκατομμύρια, που κατοικούσαν στις τεράστιες εκτάσεις της προπολεμικής Γερμανίας (Σιλεσία, Πομερανία, Ανατολική Πρωσία), που εκκενώθηκαν και ενσωματώθηκαν σε άλλες χώρες (Πολωνία, Ρωσία, Τσεχία και Γαλλία).
 
Αντιθέτως, οι δράστες και οι απόγονοί τους, που εξόντωσαν συστηματικά κάθε αρμενική, ελληνική και χριστιανική αναπνοή στη Μικρά Ασία και σε όλα τα εδάφη, που κατέχει η Τουρκία, δεν τιμωρήθηκαν. Το χειρότερο είναι, ότι οι απόγονοι των διεθνών τούρκων εγκληματιών τιμούν και προβάλλουν τους αιμοσταγείς δολοφόνους ολόκληρων λαών, των οποίων οι δύσμορφες φωτογραφίες και τα απεχθή αγάλματα “κοσμούν” ολόκληρη την τουρκική επικράτεια. Εξ αιτίας της ατιμωρησίας των φριχτών εγκλημάτων, που διαπράχτηκαν στις αρχές του 20ού αιώνα, εξακολούθησαν οι τούρκοι να δολοφονούν, όχι σαν μεμονωμένα άτομα, αλλά σαν κρατική οντότητα, με χαρακτηριστικά τα εγκλήματα κατά αθώων και ανυποψίαστων ανθρώπων τόσο κατά το 1955 όσο και κατά το 1974.
 
Το ζήτημα, όμως, είναι αν χρειαζόταν ένας ακόμα ποινικός νόμος, με τον οποίο να καταδιώκεται ειδικά η άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, που υπήρξε ολοκαύτωμα και άλλων φυλετικών ομάδων, όπως των Τσιγγάνων, σύμφωνα με τις αξιόπιστες και αντικειμενικές πηγές ιστορικής πληροφόρησης.
 
Δεν ήταν αναγκαίος ένας ακόμα ποινικός νόμος και η  ποινικοποίηση και άλλων εκφάνσεων της κοινωνικής ζωής (με μεγαλύτερο περιορισμό των ελευθεριών), επειδή η υπάρχουσα δαιδαλώδης ποινική νομοθεσία, διαθέτει αμέτρητους νόμους, με τους οποίους τιμωρείται σχεδόν κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής. Επίσης, η νομοθεσία είναι πλήρης και μπορεί, με βάση αυτή, να καταδιωχθεί κάθε εκδήλωση και κάθε πράξη “ρατσιστικής βίας” ή άλλης προσβολής κατά ομάδων πληθυσμού, κατά αλλοεθνών και αλλοφύλων.
 
Εξ άλλου, στην Ελλάδα, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα (τουλάχιστον σοβαρό πρόβλημα) ρατσισμού, αν εξαιρέσουμε τις, κατά καιρούς, εκδηλώσεις, μέσω εντύπων και του διαδικτύου, κυρίως γραφικών εκδηλώσεων κατά Εβραίων, Αμερικανών και άλλων, που εντάσσονται στο πλαίσιο της λεγόμενης “συνωμοσιολογίας”, στην οποία ρέπουν και διαπρέπουν αμαθείς, απαίδευτοι, ημιμαθείς, ξεροκέφαλοι και φανατικοί.
 
Τη Βουλή και, πρώτιστα, την Κυβέρνηση θα έπρεπε ήδη να είχε απασχολήσει, για να αντιμετωπιστεί εν τη γενέσει του, το διεθνές ζήτημα της επέλασης των Ισλαμιστών κάθε μορφής και αποχρώσεως. Με βάση την καθημερινή πληροφόρηση, διαπιστώνουμε, ότι παρανοϊκοί “πιστοί” του Ισλάμ, που μετριούνται σε εκατοντάδες χιλιάδες και συνεχώς αυξάνονται, διαπράττουν μαζικούς σαδιστικούς φόνους, δολοφονώντας ομάδες πληθυσμών, παιδιά, γέροντες ανήμπορους, ενήλικες και μέλη ανθρωπιστικών αποστολών, χωρίς να τιμωρούνται! Εκτός από τη φυσική εξόντωση αθώων ανθρώπων, που δεν μετέχουν στο θρησκευτικό τους παραλήρημα, οι Ισλαμιστές όλων των αποχρώσεων παραβιάζουν συστηματικά όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Βιάζουν, εξευτελίζουν και σκλαβώνουν. Έχουν δημιουργήσει ακόμα και σκλαβοπάζαρα, όπου πωλούνται παιδάκια, ανήλικες, ενήλικες και ώριμες γυναίκες χωρίς σημαντική αντίδραση από την Κυβέρνηση, η οποία δεν φαίνεται ν’ ανησυχεί για αυτά που συμβαίνουν στη γειτονιά μας και δεν έχουν καμιά σχέση με εγχώριο, πρακτικά ανύπαρκτο, ρατσισμό, με δήθεν ξενοφοβία και με τα άλλα αρνητικά, που με πολιτικό φανατισμό υποστηρίζουν τα ποικίλα αριστερά κόμματα και αποκόμματα.
 
Η Κυβέρνηση, η Βουλή και η Κοινωνία μας πρέπει να σοβαρευτούν. Να σταματήσουν να παράγουν άχρηστους νόμους και να σκιαμαχούν για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν όχι τους ανύπαρκτους αλλά τους κινδύνους που ήδη έχουν διαβεί το κατώφλι της Πατρίδας μας.
 

Ευάγγελος Σακάδας 

Your rating: None Average: 5 (2 votes)