Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ

Καθώς φεύγει το 2018, είναι χρήσιμες ορισμένες επισημάνσεις σχετικά με την κατάσταση, την κοινωνική και πολιτική, που επικρατεί στη Χώρα, με αφορμή τον πρόσφατο “τρομοκρατικό χτύπημα”.
 
Την 27.12.2018, η Αθήνα υπέστη ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα, μικρής εμβέλειας, όπως αποφάνθηκαν οι συμβιβασμένοι δημοσιογράφοι, το οποίο στράφηκε εναντίον του περικαλλούς ναού του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.
 
 Σαν να μην έφτανε η απαξίωση των σύγχρονων αρεοπαγιτών, προσβάλλεται ήδη και ο πρώτος Χριστιανός Αρεοπαγίτης, με την επίθεση με βόμβα εναντίον του αφιερωμένου σε αυτόν ευκτήριου Οίκου. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για χτύπημα των οπαδών της γνωστής θρησκείας – πολιτικού κινήματος, οι οπαδοί της οποίας εξολόθρευσαν συμπαγείς αρμενικούς πληθυσμούς εκατομμυρίων, τεράστιους ελληνικούς πληθυσμούς της Μικράς Ασίας και όχι μόνο, εκατοντάδες χιλιάδες Ασσυρίων, Χαλδαίων και άλλων ορθόδοξων χριστιανών της Ανατολής, χωρίς να εξαιρούνται οι δεκάδες χιλιάδες των Κυπρίων που εσχάτων σφαγιάστηκαν και ξεσπιτώθηκαν από τους ανθρωποφάγους γείτονες. Αυτούς που υποδέχτηκαν οι ακραίοι κομπλεξικοί της σημερινής εξουσίας μετά βαΐων και κλάδων και ήδη κατακλύζουν τη Χώρα.
 
Η ανοχή, η ανεκτικότητα, η αδράνεια, η ραστώνη, η αδιαφορία και ο διωγμός των αξιών, των αρχών, των ιδανικών και των παραδόσεων στη Χώρα και στον Λαό μας, που συστηματικά καλλιεργεί η μαρξιστική ιδεοληψία, προξένησαν τη συγκεκριμένη άνανδρη τρομοκρατική επίθεση, με την οποία συμπληρώθηκαν οι βάρβαρες επιθέσεις που υπέστησαν κυρίως οι Ορθόδοξοι Ναοί και οι Ορθόδοξοι Ιεροί Τόποι.
 
Πέραν όμως των τρομοκρατικών επιθέσεων, που υποβαθμίζονται ή διαστρεβλώνονται από τα μέσα ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και άλλα, μετά την επικάθιση επί των τραχήλων μας των οπαδών του μαρξιστικού ολοκληρωτισμού, που δεν διαφέρει σε τίποτα από τον ομογάλακτό του ολοκληρωτισμό, που εξοντώθηκε κατά το 1945, υπό κατάρρευση βρίσκονται όλα τα θεσμικά στηρίγματα μιας ευνομούμενης και προοδευτικής σύγχρονης κοινωνίας.  
 
Η λεγόμενη δικαιοσύνη, δηλαδή οι επαγγελματίες δικαστές, οι εισαγγελείς κυρίως, αλλά και οι αδρανούντες δικηγόροι, βρίσκεται σε πλήρη διάλυση. Είναι αναποτελεσματική και στρέφεται αποκλειστικά και μόνο εναντίον των αδύνατων, των ασθενών, των πτωχευμένων και γενικά κατά των ανήμπορων.
 
Η διοίκηση στελεχώνεται από κομματικούς εγκάθετους, όλων των αποχρώσεων, με προτίμηση στους οπαδούς των μαρξιστικών εγκληματιών (Στάλιν, Μάο, Τσαουσέσκο, Γιαρουζέλσκι και λοιπών του υλιστικού αγιολογίου) καθώς και με τους συγγενείς των ευνοιοκρατών της εξ δεξιών τερατώδους διαπλοκής.
 
Ο Λαός, εξ αιτίας της έλλειψης νεολαίας, που συρρικνώνεται απελπιστικά, αδιαφορεί και υφίσταται την καταιγίδα των καταπιέσεων, των οικονομικών απίστευτων βαρών και της φρικώδους κακοδιοίκησης.
 
Δεν φαίνεται στον πολιτικό ορίζοντα ακτίδα φωτεινή ελπίδας. Η κατάσταση χειροτερεύει όσο η αδράνεια των πολιτών παγιώνεται και όσο η αντίδραση περιορίζεται σε συμβολικές διαδηλώσεις των επαγγελματιών του συνδικαλισμού και των κομματικών κατευθύνσεων.
 
Η οικογένεια στην Ελλάδα ήδη έχει διαλυθεί. Ελάχιστες οικογένειες διατηρούν τις παραδοσιακές αξίες, τις αρχές της ηθικής και την οικογενειακή αρμονία. Η Χώρα υποφέρει από τη διαδιδόμενη και μεταδιδόμενη ανωμαλία, η οποία κατάντησε ν’ αποτελεί τον κανόνα.
 
Αυτά ως πρώτη γεύση των γνωστών αλλά μη συγγνωστών και ως προοίμιο όσων θ’ ακολουθήσουν μέχρι να συνειδητοποιήσουμε, ότι η Ελλάδα μας τελειώνει, χάνεται και πεθαίνει, για ν’ αναλάβουμε καθένας τον αγώνα της παλιγγενεσίας, με την ιδιότητα όχι του φορολογούμενου, του δανειολήπτη, του ύποπτου, του κατηγορούμενου, του φοροφυγάδα ή με άλλη από τις ιδιότητες που προσδίδουν σε εμάς οι αναιδείς και ανώμαλοι εξουσιαστές, αλλά με την τιμημένη ιδιότητα του πολίτη.
 
Καλή Χρονιά!
 
 
 
 

     

No votes yet