Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020


Χρυσή Αυγή ή Σκοτεινή Δύση;

 
Δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι σκεπτόμενος τι μας ξημερώνει σήμερα (7η Μαΐου 2012).
 
Προσωπικά το περίμενα το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά το μόνο που δεν περίμενα και με φόβισε είναι η είσοδος της “χρυσής αυγής” στο κοινοβούλιο.

 

“Τρελάθηκα” όπως πολλοί από εμάς με τις δηλώσεις και τον τρόπο που τις έκαναν μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.
 
Εγωιστικά αρνούμαι να παραδεχτώ ότι χάρη στον φανατισμό τους και την αποφασιστικότητα τους ίσως είναι οι μοναδικοί που θα ακολουθούσαν  “πιστά” τις προεκλογικές τους υποσχέσεις οι οποίες μου ακούγονται ιδανικές επειδή τις έχω παρακολουθήσει και μπορείτε να παρακολουθήσετε και εσείς (http://www.youtube.com/watch?V=35 ZIT4PtD9g) ειδικά σε περίπτωση που κυβερνούσαν.
 
Μόνο με βία και φασισμό επιτυγχάνεται αυτό. Φυσικά και εμείς σαν λαός ζυγίζοντας τα γεγονότα, σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχόμασταν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, έτσι όπως έχουμε γαλουχηθεί εδώ και τριάντα χρόνια. Με τις παγιωμένες δημοκρατικές μας απόψεις, τις για τη διακυβέρνηση της χώρας πεποιθήσεις και τις περί ηθικής αντιλήψεις μας…
 
 
Όλη τη νύχτα διάβαζα απόψεις φίλων μου στο “Facebook”. Aναρωτιόντουσαν πως και ποιοι ψήφισαν τη “χρυσή αυγή”, επιτρέποντάς της να μπει στη βουλή θριαμβευτικά και με πολυμελή εκπροσώπηση.

 

Είναι τόσο δύσκολο όμως να κατανοήσουν (αυτοί και εγώ) ότι είναι φυσικό επακόλουθο να συνέβαινε αυτό μετά από όλα όσα έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα; Με την τόση διαφθορά, την ατιμωρησία, την αδιάκοπη εισβολή κυρίως Μουσουλμάνων μεταναστών, τον παράνομο και τερατώδη πλουτισμό τόσων και τόσων πολιτικάντηδων, συγγενών, κολλητών, κουμπάρων, παρατρεχάμενων και λοιπών της πολιτικής νομενκλατούρας.
 
Και δεν χρειάζεται ν’ αναφερθώ λεπτομερειακά σε όλους τους λόγους γιατί θα κοιμηθώ μεθαύριο και αν...
 
Δυστυχώς ο κύκλος ολοκληρώνεται φυσιολογικά όσο και αν αρνούμαστε να το παραδεχτούμε.
 
Όλοι εμείς που αναρωτιόμαστε εκ του ασφαλούς από τις ωραίες μας γειτονιές, ας πάμε να ρωτήσουμε όλους αυτούς που μένουν σε όλο το κέντρο της Αθήνας (για παράδειγμα στην Ομόνοια ή στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών) για να μας εξηγήσουν γιατί ψήφισαν “χρυσή αυγή”.
 
Από καθαρή αντίδραση έδωσαν ψήφο “τιμωρίας”. Διαμαρτυρόμενοι για την εγκατάλειψή τους από τα όργανα της Πολιτείας και, κυρίως, από την απούσα αστυνομία που δεν συγκινείται από αυτά που παθαίνουν οι κάτοικοι του κέντρου αλλά και σε όλες τις άλλες περιοχές της Αττικής και όχι μόνο. Από την ασύδοτη δράση πλήθους συνασπισμένων κακοποιών, ξένων και ντόπιων που συνεργάζονται (χωρίς ρατσιστικές προκαταλήψεις!) υπηρετώντας το κακό…
 
Οποίος πολιτικός αγαπάει και θέλει να βοηθήσει αυτή τη χώρα και το έθνος του, ούτε σε εκλογές πρέπει να οδηγήσει ξανά την πατρίδα, ούτε να σπέρνει καταστροφολογίες και πανικό.
 
Ας αφήσουν όλοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις προσωπικές και κομματικές τους φιλοδοξίες και ας συνεργαστούν δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι σαν μια γροθιά και να πάνε σήμερα το πρωί στην Ευρώπη και να διαπραγματευτούν πάλι. Για την πατρίδα μας.
 
Αφήστε επιτέλους ήσυχη την Ελλαδίτσα μας, δεν υπάρχει τίποτε άλλο να της αρμέξετε, και κάντε την ξανά ΕΛΛΑΔΑ.
 
 
 
Θοδωρής Κωτσάκος
Your rating: None Average: 4.1 (19 votes)